Evenementen

17 sep
Open Walletje
Op zondag 17 september vindt de 2e editie van Open Walletje plaats.
Tussen 10u en 17u zijn alle bedrijven op 't Walletje te bezoeken. Er wordt animatie voorzien op diverse locaties.
18 nov
Afterwork Coworking Space
Op 16 November 2016 organiseerden de Coworkers van Bedrijvencentrum 't Walletje, in samenwerking met AGSO, een meer dan geslaagde Afterwork. De ruim 150 aanwezigen leerden kennis maken met virtual reality en konden bijpraten met hun collega ondernemers bij een hapje en een drankje en wat gezellige muziek.
 


In 1980 werd de eerste fase van bedrijventerrein 't Walletje ontwikkeld met een oppervlakte van circa 28 hectaren, maar al vlug bleek dat dit veel te weinig was. Vandaar een tweede fase in 1995 met een uitbreiding van een kleine 10 hectaren. De vraag naar uitbreiding was nog steeds groot en daarom volgde er in 2010 nog een  uitbreiding derde fase van iets meer dan 5 hectaren.
 
Op de derde fase is er ook een bedrijfsverzamelgebouw die huisvesting biedt aan 12 bedrijven die hun activiteiten richten op Knokke-Heist.
Daarnaast bevindt zich ook het bedrijvencentrum. Dit kantorencomplex bestaat uit 5 verdiepingen. Het kantoor huisvest op de eerste verdieping de administratie van AGSO, de twee volgende vloeren worden als een bedrijvencentrum ingericht en de bovenste twee worden verkocht.
De vergaderzalen op het gelijkvloers worden ook extern en na de kantooruren verhuurd.