Zoeken

Home  /  Nieuws  /  Concessie horecaruimte Albertplein

Concessie horecaruimte Albertplein

18 nov 2022

AGSO Knokke-Heist zoekt een concessiehouder voor het inrichten en exploiteren van horecaruimte en de bijhorende ter beschikking gestelde ruimten op het iconisch Albertplein te Knokke-Heist.

De horecaruimte en de bijhorende ter beschikking gestelde ruimten op en onder het plein worden bestemd tot het inrichten van een bistro, brasserie, restaurant of Grand Café. De horecaruimte is een transparant koepelvormig paviljoen ontworpen door het architectenbureau Philippe Samyn & Partners met een totale vloeroppervlakte van ongeveer 200 m² waarbij de inrichting voldoet om een horecazaak met warme en/of koude keuken te huisvesten.

Kenmerken horecaruimte:

-      Gelijkvloerse ruimte (155 m²)

-      Traphal naar mezzanine (11 m²)

-      Doorloop- en stockageruimte (28m²)

-      Sanitaire ruimtes voor personeel (11m²),

-      Bergruimte voor de koelcel (15m²)

-      Keukenruimte (45 m²) met aangrenzende berging (22m²)

-      Publieke sanitaire ruimte (56 m²)

Er is tevens de mogelijkheid om een terras te plaatsen op het plein. Daarvoor kan ongeveer 500m² worden ingenomen aan de zuidzijde van het plein. Het terras moet voldoen aan de voorwaarden en modaliteiten die vastgelegd zijn in het terrasreglement van de gemeente.

De horecaruimte wordt casco+ in concessie gegeven voor een periode van 15 jaar en neemt vermoedelijk een aanvang op 1 juni 2023. Hierbij zal de Concessiehouder in de loop van 2023 in de gelegenheid worden gesteld om de nodige werken uit te voeren.

Alle documentatie kan geraadpleegd worden via de link: https://mijn.agsoknokke-heist.be/tenders

Voorstellen moeten elektronisch worden ingediend voor 1 februari 2023 om 10 uur via het platform e-tendering. AGSO Knokke-Heist
Afdeling Waterbedrijf
’t Walletje 104 bus 101
8300 Knokke-Heist BE

info@agsoknokke-heist.be
+32 50442500
Ma - Vrij: 8.30u - 17.00u doorlopend

Volg AGSO